Digital Transformation

Hoe kan ik handmatige processen digitaliseren, zodat ik meer uit mijn business haal? Op die vraag kan IT het antwoord kan zijn. Recognize helpt bedrijven bij het digitaliseren van handmatige processen. We noemen dit digital transformation. Digital transformation levert vaak tijd én geld op. Bijvoorbeeld doordat medewerkers orders niet meer handmatig in een systeem moeten zetten of op papier planningen moeten bijhouden. Hierdoor kunnen ze vaak sneller werken en zich bezighouden met uitdagender en creatiever werk.

Handmatige processen digitaliseren gebeurt drie fases: plan, build en run. De totale doorlooptijd is minimaal drie en maximaal twaalf maanden. Gedurende de eerste fase; plan, onderzoeken we tijdens een sprint 0 hoe digitalisering exact bij kan dragen aan de business. Dit doen we door bedrijfsprocessen in kaart te brengen, onder meer door middel van interviews.

Is de eerste fase doorlopen? En is het duidelijk welke IT-oplossing kan bijdragen aan de business? Dan volgen de fases build en run. Dit betekent dat in sprints van twee weken steeds een deel van de IT-oplossing wordt gebouwd. Het eindresultaat is voor elke klant anders. Ben je benieuwd wat we hebben gedaan voor onze klanten? Kijk dan eens naar onze cases.

Let's
Connect!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Of kun jij iets voor ons betekenen? Dan horen we graag van je! Bel of mail gerust. We komen graag langs om kennis te maken. En natuurlijk staan onze deuren op de zevende verdieping van de Javatoren in Almelo ook altijd voor je open.