Digital Kickstart

Digitale ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Innoveren, digitalisering van processen, robotisering en efficiënter werken zijn een greep uit veel voorkomende onderwerpen waar organisaties mee aan de slag willen gaan. Maar hoe doe je dat en waar begin je dan? De juiste digitaliseringsslag maken kan een uitdaging zijn.

Met de Digital Kickstart willen we met jou het vraagstuk, probleem of kans identificeren, kwalificeren en nader uitwerken. De Digital Kickstart bestaat uit twee dagdelen waarbij onze experts jullie meenemen door het format.

In de eerste sessie zal ons expertise team de uitdaging afpellen en gezamenlijk met jullie tot de juiste oplossingsrichting komen. Vervolgens zullen we tijdens de tweede sessie gezamenlijk een gedegen plan met de belangrijkste uitwerkingen gaan realiseren. Onze designer maakt dan tevens een prototype als resultaat. Na deze twee expertisesessies heb jij voldoende handvatten om de juiste digitaliseringsslag te kunnen gaan maken!

Natuurlijk zorgen we ook voor de innerlijke mens tijdens de Digital Kickstart sessies. Wij kijken met veel enthousiasme naar uit om dit samen met de winnaar tot een succes te maken!

Uit ervaring weten wij dat de meeste organisaties bezig zijn met hun ideeën voor innovatie en digitalisatie en het liefst dit proces willen versnellen met de juiste expertise in huis. Achter elke digitale uitdaging hangt een vraag. Soms is het lastig te achterhalen of je met het juiste vraagstuk aan de gang bent gegaan en hiervoor de juiste middelen en kennis inzet.

Dit klinkt wellicht als een open deur, maar niets is minder waar. Er komen veel onderwerpen aan bod wanneer je aan de slag gaat met digitalisering:

– Data & Cloud architectuur
– Technische mogelijkheden
– Schaalbaarheid
– Implementatie

Daarom willen wij onze expertise inzetten om zeker te weten dat organisaties de juiste keuzes maken. Simpelweg om onze kennis met jouw organisatie te delen en er voor te zorgen dat de juiste digitaliseringsslag wordt gemaakt. 

CONNECTED
POSSIBILITIES.

Organisaties helpen met het bedenken, ontwerpen én ontwikkelen van digitale oplossingen. Dát doet Recognize. Dag in dag uit verbinden wij business met IT. Met andere woorden: connected possibilities.