Ons verhaal

De wereld om ons heen verandert in een rap tempo. Digitale ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Recognize ondersteunt organisaties bij die digitalisering en de bijbehorende cultuurverandering. Dit doen we door business en IT met elkaar te verbinden. Voor uiteenlopende organisaties zijn we het verlengstuk als het gaat om digitalisering. Samen met klanten kijken we naar hun in- en externe processen. Hierdoor ontdekken we de behoeften en kunnen we verschillende disciplines en competenties met elkaar in contact te brengen. Oftewel: connected possibilities. Op die manier realiseren we samen de beste digitale oplossingen en creëren we waarde.


Bekijk uitgelichte cases 

Waarom doen we wat we doen

Configuratoren, datacleaning, augmented reality, web- en mobiele applicaties. De digitale transformatie zet de wereld op zijn kop. We raken steeds meer gewend aan goed werkende apparaten die met elkaar in verbinding staan. Zowel in ons privéleven als op werk. Ze vergemakkelijken onze levens. Tegelijkertijd vraagt het van mensen en organisaties om snel en slim te schakelen. Hierdoor spelen digitalisering en de bijbehorende cultuurverandering een steeds grotere rol binnen organisaties. Recognize ondersteunt hierbij. We verbinden business met IT. Met onze kennis over bedrijfskunde, digitalisering, engineering en technologische ontwikkelingen stomen we organisaties klaar voor een succesvolle toekomst.

  • Authentiek
  • Samenwerken
  • Eigenaarschap
  • Ondernemerschap
  • Tech-minded
  • Innovatief
  • Verbinding

Onze werkwijze

De uitdagingen in jouw organisatie zijn ons uitgangspunt. Samen met jou achterhalen we de vraag achter die uitdagingen. Op basis daarvan realiseren we met elkaar in een Agile-team de beste digitale oplossing. We hebben een vast werkproces. Dit bestaat uit drie fases: plan, build en run. In de eerste fase brengen we met behulp van interviews de in- en externe processen in kaart, zodat het vraagstuk helder wordt. Als dat duidelijk is, gaan we in sprints aan de slag met het bedenken, ontwerpen én ontwikkelen van digitale oplossing.

“We bouwen ervaringen en platformen om organisaties te versterken en op een nieuw niveau te brengen.”

Even
voorstellen

Met een team vol talenten ontwikkelt Recognize de beste digitale oplossingen voor uiteenlopende organisaties. Wie die talenten zijn? We stellen graag een paar collega’s aan je voor!

Jolien ten Thije
Office manager
Isabel van Bodegom
UX Designer & AR Developer
Bart Wesselink
Developer
Bart Klaassen
UX/UI Designer
Christiaan de Jong
Sales Director
Peter Kwarts
Technical Director
Remco Kragt
Product Owner
Jeroen Laarveld
Product Owner & Technical Sales
Kevin te Raa
Developer

Let's
Connect!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Of kun je iets voor ons betekenen? Dan horen we graag van je! Bel of mail gerust. We komen graag langs om kennis te maken. En natuurlijk staan onze deuren op de zevende verdieping van de Javatoren in Almelo ook altijd voor je open.