Werken bij Recognize

Word jij onze
nieuwe collega?

Met een team van gedreven talenten werken wij dag in dag uit aan digitale oplossingen. Ben je benieuwd naar hoe dat gaat? Of wil je ons team komen versterken? Neem dan contact met ons op!

Recognize als werkgever

Recognize is opgericht in 2012 en wil de beste en meest uitdagende werkgever voor creatieve techneuten worden. In ons DNA zit een gezonde dosis nuchterheid. We beloven wat we doen en kijken graag verder dan onze neus lang is. We worden blij van mensen die nieuwe kennis met zich meebrengen, zich willen ontwikkelen en uitdagende digitaliseringsvraagstukken niet uit de weg gaan. Van ons kun je verwachten dat je veel ruimte en vrijheid krijgt, af en toe in het diepe wordt gegooid én flink kunt lachen op de werkvloer.

Gezocht: technische talenten

Of je nu al jarenlang ervaring hebt of rechtstreeks uit de collegebanken komt: wij geloven dat iedere techneut waardevol kan zijn voor Recognize en kan bijdragen aan onze missie. Als ambitieuze, groeiende organisatie zijn wij continu op zoek naar nieuwe talenten. Geloof jij dat je ons team kunt versterken en onze klanten kunt helpen met de beste digitale oplossingen? Neem dan als de wiedeweerga contact op voor een kop koffie. We zijn benieuwd naar jou!