WAT IS AUTOMATION?

We raken steeds meer gewend aan goed werkende apparaten die met elkaar in verbinding staan. Zowel in ons privéleven als op ons werk. Ze vergemakkelijken onze levens. Maar hoe zorgen we ervoor dat we de juiste middelen inzetten zodat het ons inderdaad gaat helpen op het werk?

RPA (Robotic Process Automation) en het Powerplatform kunnen hier een oplossing voor zijn. RPA zorgt er voor dat repetitieve en eentonige handelingen in jouw werk worden geautomatiseerd en het Power Platform kan een proces vergemakkelijken door een eenvoudige app hiervoor te ontwikkelen. En soms gaan deze twee oplossingen ook nog eens hand in hand. 

Wil je meer weten over Robotic Process Automation? Kijk dan eens op deze pagina. We vertellen je er graag meer over.

Ben je op zoek naar meer informatie over het Power Apps? Dan kan je hier meer informatie vinden.

Automation
De mogelijkheden van Automation
RPA

RPA staat voor Robotic Process Automation. Heel platgeslagen is dat het automatiseren van repetitieve en eentonige handelingen door middel van softwarescripts (de robots).

Power Apps

Het maken van een Power App kan in principe iedereen wanneer de applicatie niet te ingewikkeld wordt en het kan als een mooi startpunt dienen voor een initiatief wat verder ontwikkeld kan worden.

Automation

Procesautomatisering doe je niet zomaar. Je doet het om een bepaald doel te bereiken en soms is het niet zo gemakkelijk om een automatiseringstraject te starten. Neem dan contact met ons op om eens te kijken of Automation de oplossing is voor jouw vraagstuk.

Let's
Connect!

Interessant! We kijken graag met je mee of het Power Platform of RPA de oplossing is voor jouw vraagstuk. Vul het digitaliseringsverzoek in en dan nemen wij snel contact met je op!