WAT ZIJN POWER APPS?

Door het inzetten van Power Apps bouw je in een korte tijd je eigen applicaties, ook al ben je geen programmeur. Je moet overigens wel een Office 365 gebruiker zijn.

Het maken van een Power App kan in principe iedereen wanneer de applicatie niet te ingewikkeld wordt en het kan als een mooi startpunt dienen voor een initiatief wat verder ontwikkeld kan worden. Denk bijvoorbeeld aan eenvoudige acties die vaak voorkomen of je hebt diverse bedrijfsprocessen geïmplementeerd in formulieren, Excel of mailverkeer. Ook kan je bijvoorbeeld de productiviteit in je Office 365 omgeving verbeteren door het inzetten van Power Apps.

Maar wat als de Power App de oplossing wordt voor team overstijgende vraagstukken? IT geen inzicht meer heeft in de apps of flows? Of je wilt de applicatie stopzetten? Dan is het handig dat Recognize meekijkt bij de verdere ontwikkeling van de Power App. Wij kunnen vanaf het eerste moment met je meedenken of we kunnen een bestaand initiatief doorontwikkelen.

POWER APPS
Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen?
Ervaring

Door onze ervaring met customer development en het Power Platform kunnen wij een goede inschatting maken waarmee we iets kunnen oplossen.

Ontwikkeling

We kunnen bouwen vanuit herbruikbare app templates en -componenten voor een uniforme gebruikservaring. Ook de ontwikkelingen rondom het Power Platform gaan hard. Daarom zorgen we ervoor dat niet overal in de organisaties losse initiatieven en applicaties ontstaan. We verzamelen liever de kennis gezamenlijk in een community.

Overzicht

We bewaken het overzicht van de ontwikkelde apps en daarmee voorkomen we dat er dubbele apps worden gemaakt en we dingen ook kunnen hergebruiken.

POWER APPS
De mogelijkheden van het Power Platform
Gebruikers

Een Power App ontwikkelen is een slimme keuze wanneer het UX design geen specifieke eisen heeft om het gebruiksgemak te verbeteren of als de gebruikers van de applicatie zich intern bevinden. Zijn je gebruikers van de applicatie extern of anoniem? Dan is het ontwikkelen van een Power App wellicht niet de juiste oplossing. We kijken graag met je mee wat we voor je kunnen betekenen.

Complexiteit

Een Power App kan data en berekeningen goed verwerken, ook als er eisen worden gesteld aan wet- en regelgeving. Echter als de applicatie een grote data set of complexe berekeningen moet verwerken dan raden wij het ontwikkelen van een Power App af. Wil je hier meer over weten? Neem gerust even contact met ons op.

Development

Bij eenvoudige acties die vaak voorkomen zoals het verwerken van contactgegevens in een CRM of reserveren van bedrijfsmiddelen is het ontwikkelen van een Power App voldoende. Wanneer er bedrijfskritieke bedrijfsapplicaties ontwikkeld moeten worden dan is het verstandig om geen Power Apps in te zetten. Wil je weten welke digitale oplossing dan wél bij jouw vraagstuk past? Let’s connect en we helpen je graag verder.

Let's
Connect!

Interessant! We kijken graag met je mee of het Power Platform de oplossing is voor jouw vraagstuk. Vul het digitaliseringsverzoek in en dan nemen wij snel contact met je op!