Digital Transformation
Engineering
Software design & development
Alle
Digital Transformation
Sprint 0 Methodiek
Een goede voorbereiding is het halve werk. Zeker bij softwareontwikkeling is dit van groot belang. Het uitvoeren van een Sprint 0 zorgt ervoor dat de ontwikkeling, die mogelijk volgt, zonder grote verrassingen beheersbaar kan worden gerealiseerd.
Engineering
Telecom engineering
Om gegevens via internet uit te kunnen wisselen en op te slaan, zitten onder de grond netwerken van telecomkabels. Bij Engineering zijn we hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het ontwerpen en beheren van deze telecomnetwerken.
Digital Transformation
Automation
We raken steeds meer gewend aan goed werkende apparaten die met elkaar in verbinding staan. Zowel in ons privéleven als op ons werk. Ze vergemakkelijken onze levens. Maar hoe zorgen we ervoor dat we de juiste middelen inzetten zodat het ons inderdaad gaat helpen op het werk?
Software design & development
Software design & Development
Voor veel mensen is software een vaag begrip. Wij kunnen je vertellen: het is heel concreet. Kort door de bocht zijn het de programma’s achter een website, app of ander digitaal platform. Recognize ontwerpt en bouwt dergelijke software. Dit noemen we software design & development.
Digital Transformation
Power Apps
Door het inzetten van Power Apps bouw je in een korte tijd je eigen applicatie, ook al ben je geen programmeur.
Digital Transformation
Robotic Process Automation
RPA staat voor Robotic Process Automaton. Heel platgeslagen is dat het automatiseren van repetitieve en eentonige handelingen door middel van softwarescripts.