Digital Transformation
Engineering
Integraties
Software design & development
Alle
Digital Transformation
Sprint 0 Methodiek
Een goede voorbereiding is het halve werk. Zeker bij softwareontwikkeling is dit van groot belang. Het uitvoeren van een Sprint 0 zorgt ervoor dat de ontwikkeling, die mogelijk volgt, zonder grote verrassingen beheersbaar kan worden gerealiseerd.
Digital Transformation
Digital Maturity Scan
In een wereld die voortdurend evolueert en steeds meer afhankelijk wordt van digitale technologieën, is het essentieel voor organisaties om hun digitale volwassenheid te begrijpen en te verbeteren.
Software design & development
Software design & Development
Voor veel mensen is software een vaag begrip. Wij kunnen je vertellen: het is heel concreet. Kort door de bocht zijn het de programma’s achter een website, app of ander digitaal platform. Recognize ontwerpt en bouwt dergelijke software. Dit noemen we software design & development.
Integraties
Integraties
Ben je als organisatie op zoek naar manieren om je bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen? Dan is het laten maken van een software koppeling wellicht de oplossing die je nodig hebt.
Digital Transformation
Automation
We raken steeds meer gewend aan goed werkende apparaten die met elkaar in verbinding staan. Zowel in ons privéleven als op ons werk. Ze vergemakkelijken onze levens. Maar hoe zorgen we ervoor dat we de juiste middelen inzetten zodat het ons inderdaad gaat helpen op het werk?
Digital Transformation
Power Apps
Door het inzetten van Power Apps bouw je in een korte tijd je eigen applicatie, ook al ben je geen programmeur.
Digital Transformation
Robotic Process Automation
RPA staat voor Robotic Process Automaton. Heel platgeslagen is dat het automatiseren van repetitieve en eentonige handelingen door middel van softwarescripts.
Engineering
Netwerkplanning, design en registratie
In Telecom heb je een netwerk van boven- en ondergrondse onderdelen. Wij ontwerpen en beheren zulke netwerken; of het nu om coax, koper of glasvezel gaat.
Engineering
Datamigratie en conversie
Als je overgaat op een nieuw GIS-systeem komt daar veel bij kijken. Onze experts ondersteunen jouw IT-architecten bij het schonen en overzetten van alle data naar het doelsysteem.
Engineering
Consultancy
Wil jij weten in welke activiteiten offshore potentie zit of wil je het proces optimaliseren? Wij helpen je met een Quick Scan of Deep Dive om de mogelijkheden voor jouw organisatie inzichtelijk te maken en vraagstuk te onderzoeken.