EEN MAATWERK WEBSHOP
WAARDOOR BESTELLEN
MAKKELIJK EN SNEL GAAT.

KLANT
Kruidvat

DIENSTEN
Storyboard, architectuur overzicht, UI/UX design, mobile first, webshop

WEBSITE
kruidvatkids.nl

Kruidvat biedt een kinderdagverblijf service aan in Nederland. De Kruidvat Kinderdagverblijf service (KKS) levert Kruidvat eigenmerkproducten met een top kwaliteit tegen scherpe prijzen, maar ook A-merkproducten. Ruim vijf jaar geleden klopte Kruidvat aan bij Recognize met de vraag of we een maatwerk webshop van hoge kwaliteit konden ontwikkelen voor de Kruidvat Kinderdagverblijf Service. Dit was de start van een duurzame samenwerking met meerdere doorontwikkelingen voor de maatwerk webshop.

PLAN
DESIGN FASE.

Voor het realiseren van de beste digitale oplossing, moet allereerst de vraag duidelijk zijn. Dit klinkt wellicht als een open deur, maar niets is minder waar. De vraag is voor ons hét uitgangspunt en de basis voor het hele traject dat we samen ingaan. Daarom doorgronden we de vraag in de design fase.

De start van deze fase met Kruidvat werd afgetrapt met de volgende wens: een maatwerk webshop van hoge kwaliteit in een korte doorlooptijd te ontwikkelen en deze succesvol te lanceren.

Het ontwikkelteam van Recognize doorgrondt nauwkeurig wat de eerste wensen zijn van Kruidvat. Er werd een MVP bepaald. Een MVP omvat de minimale functionaliteiten van een website. Hierdoor konden we snelheid maken en dit later verder doorontwikkelen. Uiteraard werd er ook rekening gehouden met de huisstijl van Kruidvat en het bestelgemak voor de eindklant.

BUILD
DEVELOPMENT FASE.

De eerste webshop is vanaf sketch gebouwd. Een goede eerste start! De afgelopen jaren hebben we natuurlijk nog veel meer doorontwikkeld voor de Kruidvatkids webshop. Zo heeft er volledig redesign plaatsgevonden en zijn de functionaliteiten van de webshop verder uitgebreid. Klanten van de Kruidvatkids webshop kunnen de producten nu makkelijker vinden. Daarnaast is het webdesign ook helemaal afgestemd op de mobiele gebruiker. De webshop is zo nog verder verbeterd door het inzetten van mobile first.

Door de nieuwe ontwikkelingen zijn het aantal bestellingen gestegen en het gebruiksgemak verbeterd. Zo kunnen de klanten op een efficiënte wijze bestellingen plaatsen. Samen met Kruidvat wordt er regelmatig overlegd over nieuwe features voor de Kruidvatkids webshop. Op deze manier zorgen we er gezamenlijk voor dat we de webshop continu verbeteren.

RUN
MANAGEMENT FASE.

Na de ontwikkelfase breekt hét moment aan: de digitale oplossing wordt opgeleverd. Of we daarna achterover gaan leunen? Zeker niet! In de fase run onderhouden we de ontwikkelde oplossing proactief. Op dit moment wordt er nog steeds actief meegedacht over nieuwe ontwikkelingen of aanpassingen. Elke week vindt er een overleg plaats waardoor we gezamenlijk de vaart erin houden.

 

 

Hedy Izaks - ter Haar — Commercieel Manager Kruidvat Kinderdagverblijf Service

"Typerend Recognize? Korte lijnen waardoor je snel kan schakelen. Recognize komt met pragmatische ideeën. Kortom; al ruim 5 jaar ervaren we dit als een fijne samenwerking!"

LET’S
CONNECT!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Of kun je iets voor ons betekenen? Dan horen we graag van je! Bel of mail gerust. We komen graag langs om kennis te maken. En natuurlijk staan onze deuren op de zevende verdieping van de Javatoren in Almelo ook altijd voor je open.