SOFTWARE VAN HOGE BETROUWBAARHEID
EN KWALITEIT

Voor veel mensen is software een vaag begrip. Wij kunnen je vertellen: het is heel concreet. Kort door de bocht zijn het de programma’s achter een website, app of ander digitaal platform. Recognize ontwerpt en bouwt dergelijke software. Dit noemen we Software design & Development.

Het ontwerpen en bouwen van software gebeurt in drie fases: plan, build en run. De totale doorlooptijd is minimaal drie en maximaal twaalf maanden.

Gedurende de eerste fase; plan, onderzoeken we tijdens een sprint 0 welke software exact bij kan dragen aan de business. Dit doen we door bedrijfsprocessen in kaart te brengen, onder meer door middel van interviews.

Software design & Development
De eerste fase is afgerond. Wat volgt er nu?

Is de eerste fase doorlopen? En is het duidelijk welke IT-oplossing kan bijdragen aan de business? Dan volgen de fases build en run. Dit betekent dat in sprints van twee weken steeds een deel van de IT-oplossing wordt gebouwd. Het eindresultaat is voor elke klant anders. Ben je benieuwd wat we hebben gedaan voor onze klanten? Kijk dan eens naar onze cases.

Let's
Connect!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Of kun jij iets voor ons betekenen? Dan horen we graag van je! Bel of mail gerust. We komen graag langs om kennis te maken. En natuurlijk staan onze deuren op de zevende verdieping van de Javatoren in Almelo ook altijd voor je open.