Scrumteam as a service

Strategie, design en development in één team.

Het ontwikkelen van maatwerk software kan veel tijd en energie kosten. Soms net iets meer dan je van tevoren had bedacht of je krijgt te maken met een gebrek aan expertise. Je wilt op een verantwoordelijke manier gebruiksvriendelijke software ontwikkelen en geen concessies doen in de kwaliteit of lastig te onderhouden software. Wij geloven er heilig in dat de software dient te doen wat je ervan verwacht. Daarom ziet onze software er altijd goed uit en werkt het intuïtief voor elke type gebruiker, of deze nu meer of minder technisch onderlegd is. Ons team staat achter de kwaliteit van de software en is trots op hetgeen zij oplevert aan de klant. Onze teams zijn opgebouwd uit verschillende vakspecialisten. Een team bestaat uit een product owner, software architect, scrum master, developers, engineers, UI/UX designers en testers. 

De mogelijkheden
scrumteam as a service
Managed teams

Voor uiteenlopende organisaties zijn we het verlengstuk als het gaat om digitalisering. We bouwen ervaringen en platformen om organisaties te versterken en op een nieuw niveau te brengen. Daardoor kunnen organisaties verder groeien en blijven innoveren. 

Remote teams

Verouderde software, langzame doorontwikkeling of de UI heeft een update nodig. Dan wordt het tijd om eens naar te denken om het achterstallig onderhoud op te schonen. Dit noemen we ook wel refactoring en is een normaal onderdeel van software ontwikkelin

Expertise teams

xx

De voordelen
van scrumteam as a service
Continu werken aan digitale innovatie

In dit tijdperk van digitale transformatie wil je verder innoveren. Dit kan met ons team. Het team is direct benaderbaar, ook om bijvoorbeeld mee te sparren. We werken Agile en onderzoeken, bedenken en ontwerpen in concepten en prototypes.  

Schaalbare, future proof technologie

We maken het liefst gebruik van cloud agnostische technieken en vermijden we vendor lock-in scenario’s.

Flexibele en schaalbare capaciteit

We werken continu aan digitale innovatie en ondersteuning hiervan. Heeft je organisatie toch behoefte aan meer development uren? Dan kunnen wij dit gemakkelijk opschalen met onze vaste partner. Scrum team as a service is flexibel en werken we zowel aan nieuwe als bestaande software, apps of sites.

Managed Teams

Voor uiteenlopende organisaties zijn we het verlengstuk als het gaat om digitalisering. We bouwen ervaringen en platformen om organisaties te versterken en op een nieuw niveau te brengen. Daardoor kunnen organisaties verder groeien en blijven innoveren.

Wij begrijpen als geen ander dat goedwerkende software van essentieel belang is om succesvol te zijn en te blijven. Wij helpen graag bij jouw ambities om de juiste software (verder) te ontwikkelen die future-proof is. Naast dat onze software toekomstbestendig is, ziet onze software er altijd goed uit en werkt het intuïtief voor elke type gebruiker. Daarnaast is veiligheid van de software een zeer belangrijk aspect. Je kan er dus op rekenen dat we software ontwikkelen die doet wat je ervan verwacht, zodat jouw organisatie zich verder kan focussen op groei en innovatie.

De voordelen
managed teams
Smart Resource Platform Development
Software ontwikkeling
Organisatie ontwikkeling
Focus op groei en innovatie
Security and privacy by design
Flexibele en schaalbare capaciteit