Onze disciplines

Engineering

Online boodschappen doen, met één druk op de knop foto’s kunnen delen vanaf je smartphone en met collega’s tegelijkertijd werken aan bestanden. Internet is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Het is een basisbehoefte. Om gegevens via internet uit te kunnen wisselen en op te kunnen slaan, zitten onder de grond hele netwerken van telecomkabels. Het ontwerpen en het beheren van deze telecomnetwerken vereist veel kennis en is arbeidsintensief. Onze engineers zijn technische helden die dit als geen ander kunnen.

Recognize helpt netwerkbedrijven onder meer met:

  • Het in kaart brengen, opschonen en digitaliseren van telecomnetwerken.
  • Het registreren van nieuwe telecomnetwerken in geografische informatiesystemen (GIS).
  • Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor het automatiseren van telecomnetwerken.
  • Voldoen aan de Wet informatie-uitwisseling bovengrondse en ondergrondse netten en netwerken (WIBON). Deze wet schrijft voor dat alle netbeheerders de gegevens van hun netwerken vóór 2027 digitaal en centraal moeten opslaan in GIS.
  • Wil je weten wat Recognize voor jouw telecomnetwerk kan betekenen? Neem dan contact op

Wil je weten wat Recognize voor jouw telecomnetwerk kan betekenen? Neem dan contact op

Heb je een
uitdaging voor ons?

Let's
Connect!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Of kun je iets voor ons betekenen? Dan horen we graag van je! Bel of mail gerust. We komen graag langs om kennis te maken. En natuurlijk staan onze deuren op de zevende verdieping van de Javatoren in Almelo ook altijd voor je open.