Makers Unite! 20 oktober 2022 is het zover, Recognize organiseert haar eerste interne Developer Conference voor alle developers, testers en designers binnen Recognize. RecDevCon wordt een volle dag met verschillende collega’s die uiteenlopende topics presenteren en kennis delen. Er wordt niet alleen kennis gedeeld tijdens dit evenement maar er wordt ook een veiling en mini-hackathon georganiseerd. Daarnaast niet te vergeten een gezellige lunch en borrel na afloop. RecDevCon 2022: Dit kan je verwachten…

Geschreven door RecDevCon 2022 Team

 

Wat is het?

RecDevCon staat voor Recognize Developer Conference en is een dag vol interessante presentaties en workshops over topics uit het vakgebied van softwareontwikkeling. Welke topics worden er behandeld, vraag je je af? Psychologie in UX Design, Voice Control, Next-level Hybrids Apps en Power Apps om er enkele te noemen. 

 

Waarom dit evenement?

We vinden het mooi om steeds beter in ons vak te worden, om nieuwe dingen te leren en nog meer waarde toe te voegen voor onze klanten. Daarom houden we elkaar graag op de hoogte. Nieuwe ontwikkelingen en trends delen we hier als eerste. RecDevCon 2022 is een perfect platform om te leren, participeren en geïnspireerd te raken. 

Je wordt geïnspireerd door boeiende best practices, nieuwe trends en je krijgt nieuwe inzichten van kennisleiders. Op basis van onze visie dat je nooit ben uitgeleerd en dat de praktijk een uitstekende leerschool is, helpen we onze collega’s te komen tot een goede en leuke invulling van een stukje kennis opdoen. 

Zelfs als je alles al weet wat er te weten valt over programmeren, kan je de diepte in gaan met een geavanceerde vraag of wil je gedachtes wisselen met je expert collega. RecDevCon 2022 biedt een kans om precies dat te doen.

 

Stay in the loop!

Wij zullen het event gedurende dag delen, dus houdt de Recognize Linkedin en Instagram in de gaten. Hou onze website ook in de gaten want er komt nog een re-cap na het event. Lijkt het jou ook wat om een interne kennissessie van Recognize bij te wonen? Of wil je ook werken in één van de development teams van Recognize? Kijk dan snel op onze vacaturespagina. Wie weet tot snel! 

 

 

LET’S
CONNECT!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Of kun je iets voor ons betekenen? Dan horen we graag van je! Bel of mail gerust. We komen graag langs om kennis te maken. En natuurlijk staan onze deuren op de zevende verdieping van de Javatoren in Almelo ook altijd voor je open.