Werken bij Recognize

Recognize is opgericht in 2012 en wil de beste en meest uitdagende werkgever voor creatieve techneuten worden. In ons DNA zit een gezonde dosis nuchterheid. We beloven wat we doen en kijken graag verder dan onze neus lang is. We worden blij van mensen die nieuwe kennis met zich meebrengen, zich willen ontwikkelen en uitdagende digitaliseringsvraagstukken niet uit de weg gaan. Van ons kun je verwachten dat je veel ruimte en vrijheid krijgt, af en toe in het diepe wordt gegooid én flink kunt lachen op de werkvloer.

Word jij onze nieuwe collega?

Of je nu al jarenlang ervaring hebt of rechtstreeks uit de collegebanken komt: wij geloven dat iedere techneut waardevol kan zijn voor Recognize en kan bijdragen aan onze missie. Als ambitieuze, groeiende organisatie zijn wij continu op zoek naar nieuwe talenten. Geloof jij dat je ons team kunt versterken en onze klanten kunt helpen met de beste digitale oplossingen? Neem dan als de wiedeweerga contact op voor een kop koffie. We zijn benieuwd naar jou!

Aantal locaties
3
Aantal projecten
200 +
Aantal vacatures
8
Aantal collega's
60

Even
Voorstellen.

Met een team van gedreven talenten werken wij dag in dag uit aan digitale oplossingen. Wie die talenten zijn?  We stellen graag een paar collega’s aan je voor!

Remco Kragt
Product Owner
Bart Wesselink
Head of Development
Jeroen Laarveld
Business Developer
Kevin te Raa
Developer
Jolien ten Thije
Office manager
Christiaan de Jong
Sales Director

LET’S
CONNECT!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Of kun je iets voor ons betekenen? Dan horen we graag van je! Bel of mail gerust. We maken graag (digitaal) kennis. En natuurlijk staan onze deuren op de zevende verdieping van de Javatoren in Almelo ook altijd voor je open.