Werken bij Recognize

Recognize is opgericht in 2012 en wil de beste en meest uitdagende werkgever voor creatieve techneuten worden. In ons DNA zit een gezonde dosis nuchterheid. We beloven wat we doen en kijken graag verder dan onze neus lang is. We worden blij van mensen die nieuwe kennis met zich meebrengen, zich willen ontwikkelen en uitdagende digitaliseringsvraagstukken niet uit de weg gaan. Van ons kun je verwachten dat je veel ruimte en vrijheid krijgt, af en toe in het diepe wordt gegooid én flink kunt lachen op de werkvloer.

Met een team vol talenten ontwikkelt Recognize de beste digitale oplossingen voor uiteenlopende organisaties. Wie die talenten zijn? We stellen graag onze nieuwe collega’s aan je voor!

Hoi! Welkom! Vertel eens iets over jezelf..

Hoi hallo, danku! Ik ben Orkun, Geboren in Nederland maar van Turks-Cypriotische afkomst, vader van 2 + 1 (bonuskind) en woonachtig te Amersfoort.

Ik ben de IT wereld in gerold in Rotterdam waar ik destijds mijn studie heb afgerond en ben ik zo via allerlei verschillende rollen doorgegroeid naar Product Owner, hierin heb ik mijn passie voor communicatie en technologie mooi kunnen combineren tot een rol die mij inspireert en welke ik elke dag vol motivatie kan uitvoeren.

Je zult me regelmatig vinden in één van de mooie bossen/parken hier in Amersfoort of op de motor toerend door Nederland. Daarnaast zit ik graag op het water met mijn gezin.

Je gaat aan de slag als Product Owner. Wat houdt dat precies in?

Als Product Owner zit je precies in het midden van alles. Je zorgt er voor dat de klanten dan wel stakeholders op de hoogte zijn van de ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het bedrijf en betrekt ze hier in om het product zo goed mogelijk aan te laten sluiten op hun wensen. Daarnaast waarborg je de kwaliteit en functionaliteit van het product met de kennis en de visie die je in de loop der jaren hebt vergaard.

Ook zorg je er voor dat het team hiermee aan de slag kan gaan door een duidelijke productvisie, acceptatie criteria en planningen aan te leveren en ze enthousiast te krijgen voor het product. Je kunt het zien als een eindverantwoordelijke voor het product of project waar je de Owner van bent.

Waarom heb je voor Recognize gekozen?

Recognize is een fris en innoverend bedrijf waar het tempo en de kennis beide lekker hoog liggen, mensen willen elkaar graag helpen en de rollen zijn duidelijk. Je werkt op het scherpst van de snede en dat doe ik graag; je wordt uitgedaagd om dat stapje extra te gaan maken en dat motiveert mij. Ook denk ik dat mijn persoonlijkheid goed past binnen het bedrijf waardoor de wisselwerking alleen maar kan leiden tot een mooie samenwerking.

En wat doe je graag als je niet aan het werk bent?

Dat heb ik hier boven al stiekem een beetje beantwoord maar ik ga graag varen of zwemmen met mijn vrouw en kinderen. Ik sleutel graag aan mijn motor waarna ik natuurlijk even moet testen wat het resultaat hiervan is. Ook ben ik fan van de UFC waar ik wel eens voor op blijf om het live te kunnen zien.

LET’S
CONNECT!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Of kun je iets voor ons betekenen? Dan horen we graag van je! Bel of mail gerust. We maken graag (digitaal) kennis. En natuurlijk staan onze deuren op de zevende verdieping van de Javatoren in Almelo ook altijd voor je open.