De opbrengst van RPA

Robotic Process Automation (RPA) is een laagdrempelige manier om te automatiseren. Naar schatting van Gartner zal 85 procent van de organisaties wereldwijd hiervan gebruikmaken. De kosten zijn namelijk lager dan die voor een maatwerkapplicatie. Tegelijkertijd zijn de opbrengsten groot.

Denk hierbij onder andere aan tijdsbesparing én de kansen van uw werknemers om hun tijd aan meer uitdagender werk te besteden, wanneer u RPA inzet in uw organisatie.

In dit whitepaper laten we het belang zien van een gerichte, beheersbare implementatie van RPA-technologie. Dat doen we aan de hand van drie succesfactoren.

Benieuwd naar de drie succesfactoren voor het implementatie van RPA in uw organisatie? Vraag de whitepaper aan en start uw Automation Journey.

WHITEPAPER AANVRAGEN

Vul in uw gegevens hieronder in en u ontvangt de whitepaper zo snel mogelijk in uw mailbox.

LET’S
CONNECT!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Heeft u na het lezen nog vragen of wilt u een begin maken met RPA? Dan kan u een een call aanvragen met een van onze experts. We komen graag langs om kennis te maken. En natuurlijk staan onze deuren op de zevende verdieping van de Javatoren in Almelo ook altijd voor u open.